Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagt av Björn Söder, angående homosexualitet, (partisekreterare i SD)




"Sjukliga beteenden som skulle få vilken normalt funtad människa som helst att känna avsky och få kväljningar är idag helt normala beteenden," skrev Björn Söder, Sverigedemokraternas partisekreterare, 2003. "Dessa sexuella avarter är inte normala", skrev samma man i partiets nättidning under Pride 2007. Björn Söder jämförde oss med pedofiler och folk som har sex med djur. Han kallade Pride för "det perversa homosexevenemanget".


 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-05 12:39



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Det fullständigt ologiska i detta sammanhang var den nyhetsrubrik jag hörde igår (som nästan fick mig att spilla ut morgonkaffet !) .SD:s partistyrelse ,med Jimmie himself i spetsen, hade tagit kontakt med HBT-personer och frågat om ett samarbete med dessa, SD - RFSL, t.ex ! Nog är världen egendomlig ibland, eller ?
2011-08-05

  Suspended Animation
Ja vad ska man säga. Jag blir så jävla trött på sånna människor... Hoppas dom en vacker dag inser vad kärlek är.
2011-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP