Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och så fanns hallonbuskar

 

 

Och så fanns hallonbuskar
och Åkerbär; det bästa på jorden 

näst efter Blåbär i en hink

och en mamma som kokade blåbärsgröt
åt sin vildsinta dotter

 

Minnet är kristalliskt klart
som vita vita nätter i sommarskrud

stora nätter och stora dagar
då allting ordnade sig till slut

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-05 13:17



Bookmark and Share


  Deva
en vacker hågkomst som får det att vattnas i munnen..
2011-08-06

  L Patrik W Johansson VIP
sommar och mor temat

saker man kan skriva hur mycket som helst om och gärna läsa
texter som den här
de blir som korta verser i en större bok

de nya grannkatterna som är som lejon har hittat de gamla hallonbuskarna som de gömmer sig bakom

Be well,
LPWJ
2011-08-05

  anits VIP
Mycket bra skrivet, vissa händelser minns
man dom kommer tillbaka då och då
2011-08-05

    lärjunge
Yesss

gratis gåvor

av hälsa


Himmelska!!!
2011-08-05

  Ingela Svenson VIP
"DÅ ALLTING ORDNADE SIG TILL SLUT" Ja, så minns vi det, att alltid fanns det någon att ta hand om saker och ting, minnen, trygghet, nu är vi vuxna och dom som skall litas till, i tid och otid! Väl formulerat!
2011-08-05

  lodjuret/seglare VIP
precis den sortens minnen som förgyller 'en annan dag'
trenne rosor av di röda förtjänte den
2011-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Vissa saker etsar sig fast.
Och mamma som alltid sade: "Det ordnar sig, ska du se."

Fin skildring, Cat.
2011-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP