Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska jag orka med alla kris- och problemmänniskor, BÖN




När jag knappt orkar med mej själv...

Det känns som att ALLA människor mår dåligt

inklusive jag...

GUD... förbarma Dej över oss... låt Ditt ljus

lysa över oss och inom oss...

This is FAR OUT...

Amen




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-05 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP