Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PRIDE!




Vilken stolthet och kärlek alla dessa människor

visar upp, en glädje som fyller mina sinnen

Så mycket vi heterosexuella kan lära oss

av de homosexuella, som låter lusten till

livet och kärleken flöda över i denna fest!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-05 13:41



Bookmark and Share


  Nanna X
du är generös!
2011-08-05

  Ninananonia VIP
Visst det är en kärleksfestival :)
2011-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP