Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandade färger




Hon har allt hon behöver.

Han saknar färg, han är kär.

Hon målar dagen i regnbågens färger med solens penna.

Han letar efter den röda färg för att måla det han vill känna.


Tillsammans kunde dem måla morgondagen till ett mästerverk,

lika vackert som hans hopp och hennes tillvaro.




Fri vers av Broder Jakob
Läst 573 gånger
Publicerad 2011-08-05 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob