Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet att min ensamhet ljuger




Jag vet att min ensamhet ljuger

Jag är medvetan om att jag älskar henne

Våra kyssar föder sanningens ljus

Jag ska ändra på mina destruktiva attityder

För hennes och min skull ska jag 

födas på nytt i Guds heliga väsignelse

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-05 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP