Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden och kärleken i samma andetag




Döden och poesin är outsiderns bästa vänner

Jag ser mej i spegeln och ser hur vacker jag är

Härjad av livet, märkt, men så strålande skön

Jag ber till Gud, jag lovsjunger min ömhet,

och min varseblivning går från mörker till ljus

Jag andas kärlek och jag andas min död

och jag fylls av en vördnad till det heliga livet

Jag kysser dej i min fantasi och din glädje

får  min rädsla att plånas ut. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-05 19:27



Bookmark and Share


  aol
livet dör aldrig vännen så tror jag, bra skriftat
2011-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP