Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

280 miljoner mil

 

 

280 miljoner mil hem till Jupiter -
jag börjar med myrsteg; sedan springer jag

i mitt galleri hänger bara jag; rymdresenären

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-05 22:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"53 miles west of Venus" (B-52´s )

280 miljoner mil. Det är lite annat än de 500 miles som Proclaimers sjöng om...

Ser du Major Tom därute?
2011-08-06

  Nanna X
"if you miss the train I'm on, you will know that I am gone
you can hear the whistle blow a hundred miles"

men 500 miles är ju en piss i världsrymden förstås
2011-08-06

  Lili Samuelsson VIP
lysande
2011-08-05

  stenen/ Yv Ericsson
så jävla klockrent! förlåt. jag e full.
2011-08-05

  L Patrik W Johansson VIP
i myriader av mil

minns fortfarande när Attenborough satte ner en spegel och myran vände riktning

full koll på stjärnornas mönster
hade den

Be well,
LPWJ
2011-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP