Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan verklighet och saga

Vaknade tidigt
såg hur allt lyser upp redan.
Daggen ligger kvar över grönskan
formar små droppar som
avdunstar då hettan tar över.

Naturens under nu sin fulla
prakt oss ger, öppnar upp
skattkistan där vi är.

I skogens inre rum vaknar
trollens paradis.
Stenars prydnad ger grön
mossa sin charm. Dimman mig
följer då mystiken formar nya rum.

Viskningar byts mot vrål över tvivlet.
Ekan vippar försiktigt i vattendraget
då pustar för små vågor mot vattenbrynet.




Fri vers av Filosofen2
Läst 370 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-06 08:59



Bookmark and Share


  jörgen g
:)
2011-08-07

  Per Blomqvist
fin bild
2011-08-07

  Heikki Hellman
Du har talang att se naturens detaljer och finesser. Du har skapat härliga språkbilder! Jag sparar ditt sköna poem!
2011-08-07

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
En verklig bonus-timme!
2011-08-06

  Ari Viklund
upplevelsepromenad
2011-08-06

    ej medlem längre
mycket vackert...
2011-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2