Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

distraherar

 

 

 

hon har ett år och en månad i fickan
hon trevar efter dagarna

svärdets blänke distraherar den blinda


hon är en fors, en älv, ett hav
hon är alla på jorden

den minsta och den största
bland människorna

bland de tungfotade och lättsinniga
bland alla som finns som dött

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-06 09:39



Bookmark and Share


  anits VIP
Dina ord här berör mig
2011-08-07

  L Patrik W Johansson VIP
av manliga metaller och kvinnliga vattendrag skapades Sverige en dag

se där en rimaforism

Be well,
LPWJ
2011-08-06

  Michaela Dutius
sätter tankarna i rörelse - berör mig på ett sätt som jag inte helöt kan förklara
2011-08-06

  Larz Gustafsson VIP
En fors tycker jag associerar till något sprittande, livsbejakande.
2011-08-06

  Ingela Svenson VIP
Detta för tanakrna till något slags världssjäl, kanske är alla en del av den. Jag tror att just detta dikt-hon lider av en ytterst plågsam förmåga att SE allt och alla som tillsammans med henne är delaktig i världssjälen
2011-08-06

  stella
Vilken ohejdad härlig megalomani!
2011-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP