Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Eget foto)


I nattsolens glitter...




I drömmarnas värld
under rödaste himmel
där dansar du vilt
medan nattsolen ler
där släpper du ut
alla känslor som flödar
medan syrsorna spelar
till sången du ger

där svävar du fritt
medan tårarna faller
din dans får ge utlopp
för allt det som var
för vänner som lämnat
och kärlek som brustit
för alla de frågor
som saknar ett svar

du lossar på band
som så hårt varit knutna
som hindrat dig från
att få älska på nytt
i nattsolens glitter
på blommande ängar
du lämnar det svåra
och tider som flytt

så randas den gryning
där svårmodet bleknar
och lyckan att finnas
tar plats i din själ
där dansen helt plötsligt
styr stegen mot glädjen
och du till det gamla
kan säga farväl











Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 499 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-08-06 11:30



Bookmark and Share


  Ben Biten
Fantastiskt text. Rakt igenom. Och bilden ger mig nästan hemlängtan. Det här sparar vi på. Tack!
2012-08-06

  aol
njuter skriften till en så vacker bild
2011-09-04

  Anita Brännström VIP
Helt underbar text...Jag skulle kunna sjunga den...orden låter som musik...härlig rytm..
2011-08-18

  sangel
Så njutbart att läsa. Varje mening strålar och skimrar. Lika vackert som bilden
2011-08-10

  ULJO
Bland det vackraste jag läst på mycket länge, kan det bli mer fulländat än så. Bokmärke.
2011-08-10

  Linda CH VIP
Underbara hoppfulla ord sammansatta till en vacker välskriven dikt.
2011-08-07

  jörgen g
Så välskriven poesi!
2011-08-07

  Glensan
Lovely
2011-08-07

  M M Mannheim VIP
Helt fantastisk dikt, poesi på högsta nivå!
2011-08-07

  La Magnólia VIP
Mycket vackra tankar .. sammanbundna till ett pärlband som andas hopp och lycka ...
2011-08-06

    ej medlem längre
Så vackert skrivet och vilken fin bild. Ina
2011-08-06

  Tosca
Jättefina rader!
Tosca
2011-08-06

    TheresNoTireSwing
Väldigt fint skrivet.
Jag snubblar dock varje gång på
"som så hårt varit knutna"

Jag tycker att det magiska försvinner i den meningen, som att de upphört att vara knutna innan de äntligen lossats.
2011-08-06

  Michaela Dutius
Underbar poesi och livsvisdom i skön förening
2011-08-06

  Järnkatten
Now, that's poetry at its best...
2011-08-06

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Underbart foto och härlig text med bra flyt
2011-08-06

  Carola Bouvin
Vilken helt underbar text!! och fantastisk bild därtill!
2011-08-06

  aol
så vackert skaldat
2011-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen