Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döda, envisa

 

 

 

Sånger som dånar i mitt huvud -
sporadiska röster, körkvintetter.

Döda, envisa människor
som envetet stannar kvar.

Alltid detta vatten som stormar,
som gör min själ till sin.

Jag önskar jag var ledsen nu;
det är så skönt när det släpper.

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-06 13:11



Bookmark and Share


  anits VIP
En stark text som griper tag i mig som läser
2011-08-07

  Ingela Svenson VIP
låter något skrämmande, vad är det för dånande ljud poetjaget hör? Det är mycket målande beskrivet. Så att man hör dem rentav!
2011-08-06

  Larz Gustafsson VIP
Ja, många fina artister är döda men sångerna lever kvar.
2011-08-06

    ej medlem längre
världsbästigt poetat!
2011-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP