Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har försökt översätta denna text
ur Marianne Williamsons
eminenta bok Illuminata




En väg in

 

Jag ser i mitt medvetande boll av gyllene ljus
Jag ser det här ljuset när det börjar växa sig större
och större, nu så täcker det hela min hela mitt
inre medvetandes vision.
Jag ser i det här ljuset ett vackert tempel.
Jag ser en trädgård som omger templet och en
en bäck som rinner genom trädgården.
Jag ser att insidan av templet är upplyst
av samma vackra gyllene ljus, och jag är här,
För jag har dragits hit av kraften och i närvaro av Gud.
Jag dedicerar mina dagar och mina relationer
och erfarenheter till Dej.
Må Din Ande, som är inom mej, så vägleda
mina tankar, mina känslor och mina förnimmelser
av alla ting.
Så att jag kan växa till en gladare, mer fridfull,
mer älskande mänsklig varelse.
Upplys mitt medvetande, upplys mitt liv.
Amen




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-06 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP