Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en saga

 

 

- Jag är en saga innanför röda bokpärmar.

- Oberörd, driven, ljugande.

- Jag finns på alla fotografier
  som är tomma, med fel ljus
  och rörelseoskärpa, utan motiv.

- Ingen har motiv att döda mig.

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catharina Edin VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-06 19:42



Bookmark and Share


  Anders Perols
Kanske är det poetens avspegling i sina dikter som avses? Jag vet inte men välförfattat är det.
2011-08-07

  stenen/ Yv Ericsson
ger en känsla av obetydlighet. som jag delar på djupet. så jäkla bra!
2011-08-07

  Nanna X
läetr som att vara fångad i limbo
Inför Lyckta Dörrar
2011-08-07

  L Patrik W Johansson VIP
text och bild som en kvinnlig version av den döende dandyn (favorittavla) fast tvärtom

Be well,
LPWJ
2011-08-06

  Ingela Svenson VIP
..och när du ser dig i spegeln...oerhört stark och skrämmande!
2011-08-06

  träsnidaren
Väldigt fin!
2011-08-06

  Larz Gustafsson VIP
Men läsa sagan vill man. I alla fall jag.
2011-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP