Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plockat ur och översatt; Marianne Williamsons
bok; Illuminata






Det är en andlig renässans som blåser genom världen.

 



Det är en andlig renässans som blåser genom världen.

Om vi väljer att erfara Gud så kommer vi att göra det,

när vi medvetet riktar vårt fokus på Honom/Henne.

En kärlekens revolution har redan börjat i världen,

vi befinner oss i en vägkorsning och det är endast

anden som kan rädda oss från undergång.

Vi känner en ström av förändring, en kosmisk

elektricitet som flödar i våra vener.

Vi kan inte igorera centrum av livet längre,

det är dags att ta tillbaka det som gått förlorat.

Motgiftet mot vad som är fundamentalt fel

är kultiverandet av det som fundamentalt rätt.

Varje gång vi öppnar våra hjärtan, skapar vi

utrymme för ett globalt alternativ.

När vi tar emot Guds kärlek och ger den vidare

till andra, är vi givna att reparera världen.

Personlig transformation kan och har globala

effekter. Så som vi väljer, så blir världen, för

vi ÄR världen. Revolutionen som kommer att

rädda världen ligger på det personliga planet.

Det är en känsla i luften nu, av förnyad magi,

och både män och kvinnor blir mer autentiska

och kraftfulla, när ljuset inom oss intensifieras.

Miljoner av oss sträcker sej efter våra förlorade

begravda själar, och när vi väl har börjat vårt

sökande, så kommer vi finna det vi letar efter.

Vi måste respektera oss själva tillräckligt, för

att veta vad vi vet, nånting är fel. Vi känner det.

Vi måste hålla fast vid vår övertygelse att hjärtat,

inte hjärnan, är ljuset i världen.

Medvetandet blir galet utan hjärtats vägledning.

Med varje bön och varje tanke av kärlek, befriar

vi ljuset som ska kasta ut mörkret.

Ett ensamt ljus ter sej litet och svagt, men ingens

ljus är ensamt, för allas vårt ljus är en del av Gud.

Vi är inte endast soldater. Vi är en revolution.

Utan kärlek, ingen fred. Endast kärlek är ett hot

mot etablerade ordningen, för kärlek ändrar

verkligen saker. Endast kärlek bryter ända igenom.








Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-06 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP