Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


istappad

de går på gatorna
med ögon fulla
av mörker
vandrar i blindhet
mot istappad sten

vem har släckt deras ljus
hålslagit deras hjärtan

jag vill skrika till dem:
- lyft blicken till ljuset
- det finns där
- bredvid

men inget blir sagt
jag vandrar som de
oseende
förbi

måhända var det mig själv
jag såg




Fri vers av kanelen
Läst 583 gånger
Publicerad 2006-01-04 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kanelen
kanelen