Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Mats Henricssons titlar, försöker jag mig på en egen, komprimerad version av hans alster.<br>


Alfabetspoem

Aningslösa beslutsfattare cirkulerar direktiven

Efterhängsna fanatiker godtar hyperkondrin

Intressebildare jonglerar kombinationerna lojt, meningslöst,njutningslöst

Orkeslösa, penninghungrande quislingar

Reaktionärerna slumrar, trollbunden ungdom väntar:

Wella, Xerox, y-front, z-plast

Ångrar ärligheten öh, öööööööh, överlägsenheten




Fri vers (Fri form) av Janis Karlsson
Läst 593 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-07 05:13



Bookmark and Share


  Mats Henricson
En mycket bra skrift med samhällskritisk udd, finurligt och fantasifullt nedtecknat ! Bokmärker !
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Janis Karlsson
Janis Karlsson