Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The last good-bye

Who would have known that this day would finally come?

Who could have guessed what would happen next?

This was to be the last time, the very last time

Never again

The last good-bye

 

 

 

 

Let’s spend eternity together and never part!




Fri vers (Fri form) av Janis Karlsson
Läst 610 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-07 05:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janis Karlsson
Janis Karlsson