Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen känsel

 

 

 

har ingen känsel längre

har ingen sensitivitet
ingen försiktighet

har brådska

har rörelse, mottagning, skollokal
tro, övertro och hopp

har ingen långsamhet, eftertanke
eller distance -

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-07 09:43



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
beskriver ett sinnestillstånd, kanske ett uppskruvat, låter utan lugn
2011-08-07

  Larz Gustafsson VIP
Men du har sensibilitet nog att inse detta och att kunna analysera och överblicka situationen.
2011-08-07

    ej medlem längre
Stressigt värre, likt ett expresståg genom betagande nejder . . .
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP