Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig.

Alkohol i parken.

Högljudda skratt.

Vinglande steg.

Läppar mot läppar.



Saknar det.

Saknar dig.




Fri vers av Ninni
Läst 414 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-07 10:50



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
Så kort, rakt och bra.
Tack för att du delar.
2011-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninni