Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och jag

du blev tom
och du blev inte alls som jag
för jag vart full
men inte det minsta glad

och jag ler tillochmed för mig själv
när jag förställer min röst
i telefonen




Fri vers av Tofan
Läst 387 gånger
Publicerad 2006-01-04 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tofan
Tofan