Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bröstkorg

 

 

jag tänker

att det är tungt
att ha ett hjärta

alla dessa slag

jag bär slagen
i min bröstkorg

mellan vita spjälor

 

tänk, att hallucinera lycka
och sedan stanna där

det skulle bli så ensamt

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-07 13:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivit
2011-08-07

    Hajollha
det blir väldigt materiellt på nåt vis
jag gillar det
2011-08-07

  Malin Ringdahl
Tung korg att bära..
Men ensamt i ett hallucinerat matrix. Fint!
2011-08-07

  Elaine.S VIP
Du liksom blottlägger hela ditt innersta, skalar av revbenen från dess kött och blod. Hjärtat som påverkar hela livet, vare sig det är med riktiga slag eller slag för allt det som känns, kanske det är samma sak. Vi påverkas av så mycket i livet, hjärtat får jobba hårt och för all del bröstkorgen också, i varje andetag.
2011-08-07

  Nanna X
fyndig användning av begreppet korg också!
2011-08-07

  Ingela Svenson VIP
JA, så är det, tyngden och mängden slag är skrämmande!
2011-08-07

  Larz Gustafsson VIP
Pumpen ska vi vara glada över.
Det är skillnad på den och det som vi ibland symboliskt brukar kalla "hjärta".
Ibland kan symbolhjärtat kännas tungt.
2011-08-07

  stella
Fyndig användning av ordet slag. :)
2011-08-07

  stenen/ Yv Ericsson
det känns tungt att bära hjärtat i sitt fängelse. snyggt
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP