Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens mirakel

 

 

 


Mitt Hjärtas öga

strålar osynligt ljus ner i dej

när jag

nynnar mina djupaste önskningar

rakt in i din depressions vacum


Var inte rädd

Det är dags för befrielse
                                                                                                                 
  Du är inte ensam 
          
Men du måste hjälpa till


Du är skapt till att vara inspirerad

inte terroriserad och deprimerad


Du blev till i den Gudomliga Kärlekens strålande glädje,

och ditt liv har endast börjat.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-07 14:39



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Ååhh så vacker..
och alldeles sann :)
2011-08-08

  Ninananonia VIP
Vackert är detta mirakel.. :)
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP