Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt det där med att äpplet inte faller långt från trädet osv.

Jag försöker lära känna mina barns vänner först...
...innan jag tar en närmare titt på föräldrarna.

Väldigt lätt att få förutfattade meningar annars




Fri vers av Therés
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-07 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!