Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla, bara för en liten stund.

Alltid
är det
någon
som fyller
mina tankar.

Snälla, låt
mig vila.

Jag orkar
inte den här
saknaden
längre.

Låt mig vila,
snälla, bara
för en stund.




Fri vers av Ninni
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-07 17:56



Bookmark and Share


  Robin V
Fint! Jag gillar den lite lätt hackiga stilen du skriver på. Snyggt
2011-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninni