Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viska ro i nattens tystnad

Viska mitt namn i natten
säg jag bara är din.

Stryk din hand över
min lena hud
medan vi blundar.

Låt inte universum
stängas, släpp in
ljuset då kärlek
strömmar in.

Vårbrisen når gardinens
tunna tyg, ljusstrimma
formar rummets
vrå till harmoni.

Bara du förstår, bara du känner
alla mina tårar.
Bara du vet hur det är
då livet rasar.

Låt mitt hopp tända ditt
låt min själ kyssa din
låt handen hela din trasiga
själ.

Värm dig vid mig i natt
låt dina drömmar vidga sig.
Stanna kvar hos mig, ge inte upp.




Fri vers av Filosofen2
Läst 405 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-07 18:46



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så vackert du skriver
2011-08-08

  Ari Viklund
mycket fin!
2011-08-07

    AA VIP
Vackert...
2011-08-07

  Julio VIP
Så vackert..:)
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2