Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var rädd om Barnen. Älska dom!




På sin 11~årsdag hade Pojken fått beskedet
att hans Far hade begått suicid.
I present fick han inte göra något sorgearbete.
Blev sänd på kollo en månad senare, & när han
kom hem så hade mamman glömt ankomsttid
för bussen, så han stod där ensam på bussstn.


Han tittade på Frankenstein i sommarskräckserien
på TV en kväll, & blev mörkrädd som bara den &
gick in skulle hämta mamma för tröst, men då kom
den nya mannen & tog honom hårt i armen & föste
in honom på sitt lilla rum: "Du ska låta din mamma
& mej vara IFRED, du får skylla dej själv att
du tittade på filmen, vi varnade dej ju!!"


Den psykiska misshandeln fortsatte i 3 år, men det
var den sommaren som Pojken började STÄNGA 
AV det outhärdliga & krypa in i F a n t a s i n s Rymder,
vilket ändade i en ett år lång PSYKOS 10 år senare,
vilket jag inte skulle önska mina värsta fiender
en vecka av. Var rädd om barnen. Älska Dom! 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-08 15:50



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Den här texten berör så... jag har läst den förut av dig ...och den berörde mig djupt även då...


Var rädd om barnen...älska dem..
2011-08-09

  Stjärnöga
Vilken bra och starkt
berörande dikt!
Ack ja..

det finns så många
små maskrosbarn
som gömmer sig..

De skriker tyst
för alla döva öron..

Älska dem
och öppna ögonen!
2011-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP