Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mänskliga änglar

Änglar kommer till oss ibland i mänsklig skepnad.
De vandrar med oss genom livets alla strapatser
utan tanke på sig själva.

De dyker upp då vi behöver någon som mest
och är med då vi känner oss utblottade.

Då vi hamnar i kriser vecklar de ut sina glittriga
vingar så vi kan flyga upp för en sekund.

Om någon bara dyker upp då det känns svårt,
är en röst i natten eller bara sitter med och ger styrka,
mod och hopp kan vara en ängel.




Fri vers av Filosofen2
Läst 1050 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-08 19:30



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Om vi hjälper varandra när vi kan och ser att det behövs, då blir det ett stort lyft för mänskligheten!
2011-08-09

  Ari Viklund
Ljus och Kärlek!!
2011-08-09

  Julio VIP
Mänskliga änglar finns bland oss, men ibland tar vi de för givet..och det är viktigt att inse att man ska ta hand om de, som tar hand om dig..ta hand om varandra
2011-08-08

    AA VIP
Vackert. Visst finns de...
2011-08-08

  Morgall
Mycket fint, visst finns de
2011-08-08

    Birgersdotter VIP
Så vackert ..ryser ..visst är det så
2011-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2