Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till läsaren

Mänskliga änglar har ni kära läsare fört till uppmärksammade texter.

TACK TACK TACK TACK...

Mänskliga änglar är en hyllning till alla som ställer upp utan att kräva något tillbaka.




Fri vers av Filosofen2
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-09 08:49



Bookmark and Share


  Ari Viklund
Glöm nu aldrig det!!
För du är en av dom!!
2011-08-09

  Rise Little One
Du är också en bland dem ;)
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2