Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstidernas skönhet

Doften av rosors arom lockar
till närhet.
Vårens ankomst pirrar
i kroppen, sommaren
lockar till lek och dans.

Då hösten kommer, finner
ljusen sin plats.
Mörkret faller tidigt så vi
drar oss in och tänder
våra värmeljus som får
ögonen att glittra.

Julens högtid lyser upp
våra sinnen med alla små
stunder framför granen
som skapats med kärlekens
budskap.

Sen har vi våren igen och då
vet vi sommaren är på väg.




Fri vers av Filosofen2
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-09 14:42



Bookmark and Share


    AA VIP
Mycket vackert beskrivet. Målande och nyansrikt.
2011-08-09

  Ari Viklund
Rikedom, är årstiders
olika minnen, av doft
är de så ofta skrivna!
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2