Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dessa rum

 

 


föreställer mig att
det är någon som drömmer mig

en sådan verklighet
kan jag icke uthärda

dessa rum, förskonade från sol

försedda med blåa kaelugnar
och en flygel med någon vid

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-09 15:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lite Mumindalen.
2011-08-09

  Lili Samuelsson VIP
lysande
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP