Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stort

det andas mot huden
hela natten
jag vaknar med fingrarna
försöker hålla ihop bröstbenet
och allt sticker ut
ur huden
man dör nog så här
det är för stort




Fri vers av stannar kvar
Läst 412 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-09 21:49



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
själsplågor är ett helvete, blir det fysiska reaktioner är det än värre

kärnan ligger i att det är för stort

Be well,
LPWJ
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

stannar kvar
stannar kvar