Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Risk eller ej


fråga
riskera
ja

fråga
riskera
nej

försynens ledande lampa
självförsörjande
dimension

där risken
stänger porten
om dess namn
blir uttalat

ger fristat för
övertygade hjärtan















Övriga genrer av Water VIP
Läst 599 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-09 23:22



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Jag kan se en urkraft få sin lejd till sitt rättmätiga inre rike liksom sin fysiska kropps evighet brinna som en låga för det urfolk har rätt att leva ut!
2016-05-08

  Suzie B VIP
Det vrider sig inuti mig! Jag kan känna och vara där... Fint avslut! :)
2011-08-28

    Röllekan
Väcker något djupt i mig.
Ångestladdat att ta risker.
Lugnast kortsiktigt att hålla porten stängd
men förödande på lite längre sikt.
Mycket läsvärd
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP