Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intimitet






nu har vi älskat

 

nu sjunger en vild sång genom våra

 

kärleksväsen

 



vi är hemma hos varandra

 

vår ömhet smälter smärtorna

 

  i livsförnyande själaglädje



nu expanderar vårt andrum

 

i en natt så öm

 

besannad varje dröm

 

 








Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-10 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP