Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intimitet II


Du är avslappnad

öppen

 

Ljus flödar ur Dina källor

 

Du är äkta

 

 

 

Din närvaro är Min exorcism

De sjuka krafterna viker alltid undan

 

inför Din kärlek

Vår pakt föder en oas




Förbannelserna avtar & bleknar

 

när Du kysser Min belägrade Själ

Det är afton & med Våra smekningar

 

genomlyser Vi Varann

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-10 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP