Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den mystiska erfarenheten behöver inte världen alls...




... men världen är i desperat behov av den mystiska erfarenheten!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-10 16:58



Bookmark and Share


  Elwania
Gaia är nog ganska magisk av sig skulle jag tror
så det blir nog mystik för den som
har visdom till mottagandet
2011-08-11

  Ninananonia VIP
Så kan det vara... vara det kan så...
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP