Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intimitet III




Dina pupiller, svarta solar

som upplöser mina olösliga problem

medan du viskar sjunger smeker

dina besvärjelser av ömhet

så att min kropp och själ skälver

av ångest och jubel på samma gång

                         
                          *


Det gör ont att tina det frusna

Att släppa himmelskt ljus

genom salarna fyllda av vånda

svarta sorger och mörka krafter ~

kräver ditt mod och fulla beslutsamhet

tills du får vila i min blommande famn.

 

 

 

 


 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-10 17:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker är denna intimitet...
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP