Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
försökte mig på att rimma :)


Augusti

klamrar mig fast
vid sommarens sista andetag
kände höstens vindar idag

såg en ensam mast
på gässklätt hav
undrar vart alla dagar blev av

plockar björnbär
andas sommar
skulle kunna sitta här i flera timmar

här, just här
här stannar jag kvar
i ännu ett par dar.




Fri vers av isabel louise
Läst 377 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-10 19:15



Bookmark and Share


  om en Siri
jag tycker om känslan du förmedlar
2011-11-17

    © Birgitta Wäppling VIP
Fint beskrivet.

Känner igen den där känslan som lite grand liknar sorg, över sommarn som varit och som håller på att byta skepnad till höst. Skrev en dikt på liknande tema för 3 år sedan:

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=711025

:)

2011-08-10

  Larz Gustafsson VIP
Det känns som om det redan är höst.
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

isabel louise
isabel louise