Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bottenlöst hav.

I ryggsäckens
bottenlösa hav
finns
det
borttappade
som
tröttnat
att
vara
det
undanstoppade
Det vill upp till
ytan
och få
vädra
luft
och
aska.
Solstrålar
förvandlar
det
osynliga
till
det
synliga.
Då syns
kanske
en
botten.
Ord
värmer
ord.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-10 20:24



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint
2011-08-10

    ej medlem längre
Den var djup !
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP