Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som i vågor vaggar fram tillbaka sövande


om du skulle ta och känna samma sak?





hur känns det i dig?
jag känner att nu
alldeles snart så
kommer jag springa
fort ifrån dig

jag vill inte bli sårad
någonsin igen
och nu har jag nog
kanske blivit lite kär
i dig som är så fin

tänk om ifall du
kanske lite grann
skulle ta och känna
samma sak som mig?




Fri vers av Sophie Jennifer
Läst 391 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-10 21:02



Bookmark and Share


  Zelogath
Söt dikt
Man känner av rädslan, osäkerheten
Inte vilja bli sårad igen
Vågar inte satsa
Men fortfarande denna, nyfikenhet
Och hoppet att personen känner
Samma sak
Jag hoppas, att så är fallet
Låt inte rädslan stå ivägen
För framtiden
2011-08-12

    Nicklas VIP
Gör han inte det så är han bra korkad.
Så du behöver nog inte oroa dig.
2011-08-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt känslonära framalstring i trevande önskefull ton. Gott
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Sophie Jennifer
Sophie Jennifer