Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken



Kärleken formulerar sig
lägger sig tillrätta, tror sig veta

Sanningen

om livet
om verkligheten
om friheten

Tycker sig känna till
känna igen
förstå

Meningen

med allt.




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-10 22:21



Bookmark and Share


  Maria T
Störst av allt är
kärleken
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus