Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med klara ögon



Med klara ögon
ser jag mot ljuset

Det smärtar inte
bländar inte,

det känns vilsamt och helande

Jag är lycklig




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-10 22:23



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
lycka
2011-08-17

  Maria T
Att känna sig lycklig
är stort
2011-08-14

    ej medlem längre
Att våga möta ljuset - det är stort!
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus