Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har rensat mina lådor idag


Jag har rensat mina lådor idag

Från skräp,

gammalt bråte

av allehanda slag.


Det känns helande och läkande,

fyller mig med lycka

stillsamt berusande mig med vetskapen;

Jag är fri!




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 366 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-10 22:28



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Skön lycklig känsla
2011-08-14

  Maria T
Så skönt att vara fri
2011-08-14

  Maj-Lis VIP
Känns som jag borde göra samma sak
2011-08-14

    ej medlem längre
Tänk så mycket energi som kan bindas i all bråte vi samlar på oss!

Viktigt med utrensningar ibland . . .
2011-08-11

  Trädflickan
Jaa. Har aldrig känt mig så lätt och fri som när jag hade tomma skåp och förråd.
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus