Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon är så olik att alla ser henne

 

 

hon har en mångbottnad själ
kanske två själar
eller en separation mellan hjärnhalvorna

hon är så olik att alla ser henne
hon är så olik att alla känner igen henne

om sommaren går hon vid vattnet
hon ser båtar tändas och släckas

stora skogsbränder som ingen bryr sig om

hon ser broar som rasar
och bilister som kör på idealister

i hennes själar är tiden ingenting

kartor är oritade över födelsen
och förlåtelsen; som hon ber om -

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-10 23:00



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
lysande
gillar tonen och bilderna som framkallas här
2011-08-11

  LenaJohansson VIP
mycket bra..gillade denna
2011-08-11

  Larz Gustafsson VIP
Förlåtelsen är oss given på korset, genom blodet. Av nåd, genom tro. Men den måste tas emot genom tro.
Man ska däremot aldrig be om ursäkt för att man finns till.
Man finns för att Gud ville det.
2011-08-11

  Nanna X
jag älskar hennes syner
särskilt bilisterna och idealisterna
2011-08-11

    ej medlem längre
Jag tror snarare på blixtsnabba kast mellan hjärnhalvorna än på separation. De andra är bara så begränsade!
2011-08-11

    ej medlem längre
Jäkligt bra !!!
2011-08-10

  ULJO
Välskrivet och med finess som vanligt från din underbart intressanta penna.
2011-08-10

  Anders Perols
Du beskriver det kluvna jaget på ett ypperligt sätt. Mycket välskrivet!
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP