Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då misstag gjorts är det viktigt att våga säga förlåt

Förlåt är ett ord som aldrig kommer fel.
Förlåt befriar båda från misär
Förlåt med kramar öppnar hjärtan
Förlåt minskar hat.




Fri vers av Filosofen2
Läst 641 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-11 11:54



Bookmark and Share


  Ari Viklund
Förlåt ur hjärtat
är en så liten sak
som betyder allt
2011-08-11

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Förlåt är nyckeln som öppnar hjärtats dörr.
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2