Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På tillfälligt besök i nuet

allt det där malandet och

analyserandet

av människor

 

planer om hur saker skulle bli

som aldrig blev

eller som hände

men flera år för sent

 

Alltid samma längtan

efter framtiden

evig saknad

efter gångna tider 

 

ständigt på väg

längs transportsträckan mellan

då och sen




Fri vers av Hon, Hanna
Läst 631 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-11 13:33



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Oj va häftigt du lyckas visa hur det är

Snyggt snitt av ord fint skrivna med luftigt mellanrum

sista raderna är så magnifika, får bilder i huvudet,
2016-03-28

    Jakob Hellström
En av de bättre jag läst på denna sidan!
2011-08-12

    Niclasdotter
Helt underbar!
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Hon, Hanna
Hon, Hanna