Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Land i sikte


Gav dig ingen karta
när du gick vilse, i mig.

Upplyste dig inte om
att ingen människa är en ö,
sådär som John Donne skrev.

Går du vilse på en ö,
kommer du alltid rätt tillslut

fram till vatten
eller en civilisation

Men visst är det lätt
att gå i cirklar

Nu önskar jag dig en bit fastland.




Fri vers av Tina-sol
Läst 305 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-11 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol