Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll avstånd i hissen

Självdestruktiv
Utan livsperspektiv

Överallt finns människor
Alla med olika fötter
Kläder, personlighet,
Rötter
Era jävla nötter

Jag
En tavla utan motiv
Förbannad
Explosiv
Inaktiv
Passiv
Negativ

Missnöjt underliv
Dåligt sexliv
Skriv
Det är ditt nya tidsfördriv




Fri vers av Dyrbye
Läst 451 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-08-11 22:14



Bookmark and Share


    basen
Så djävla bra!
2014-01-03

  Smurfeeeen
Satt perfekt!
2012-07-29

  dagbokspoesi
Slutet är så himla bra!
2012-02-06

  Lars Hedlin
Assosiationer på rad! Mycket bra!
2011-10-09

  Elinsomalltid
Attitydpoesi med rim på precis rätt ställen, asbra! :D
2011-10-01

  Carollina Arroyo
OMG Gumman du e sjuuukt bra!! Diggar din stil!!!
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Dyrbye
Dyrbye