Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skalet.

vi alla har ett
skal vi bär
sminkar borstar
kinder skär
vill gärna höra
'vad fin du är'
annars faller vi
i misär
glömmer vad
som viktigt är
det fina som
vår insida bär




skalet är en
mantel som klär
den bultande kärnan
inom oss är




Fri vers av lapaix
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-11 22:40



Bookmark and Share


  aol
bara så sant fint skriftat
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

lapaix
lapaix