Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen känsel

 

 

sågar ofta av grenen jag sitter på -
det är så skönt att låta sig falla

har ingen känsel
bara ett minne
har ingen smärta alls

har aldrig ont eller lider
jag är en annan nu

en different person
utan ambitioner eller vilja

labiliteten satte spår
trots min naivitet
är jag ingen oskuld

jag bara målar en bild av livet
och sedan stiger jag in i det

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-11 22:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men inte "comfortably numb", va? Det kan personer som du och jag nog aldrig bli.
2011-08-12

  /Isabel
Hur jag gillar de två inledande raderna, du sätter känslan.
Tänkte nästan att " different person" skulle passa i själva titeln.
Bra är det, oavsett.
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP